Marpet

Marpet

MezuaNork lixiaoyao1994 » OI Abu 11, 2017 8:30 am

Jordani? heeft in juni schoonmaakkniechirurgie ondergaan en begon kamp op de PUP-lijst. Kijk naar de Seahawks om hem langzaam mee te nemen als hij terugkomt; JordaniNike Air Presto Femme ? heeft sinds zijn rookseizoen niet echt zinvolle voetbal gespeeld. Smith begon erachter te komen wat er vorig jaar van hem verwacht was en knipperde potentieel als een drukte spelerwww.nazorgbijberoerte.nl Nike Air Max 95 Femme , zo niet een toekomstige NFL-zakleider.
Nike Air Max 90 Homme
Als een team iets uit deze reclameprojecten kan krijgen, is het de Seahawks. Square-peg verdedigers vallen vaak in hun systeemAdidas Superstar Dames , evenals spelers met vierkanten-personages die misschien niet passen bij andere franchises.
Nike Air Pegasus 83 Mens
Ali Marpet was een uitzonderlijke kleine programmageleider die een fijne NFL-wacht werd. Nu hoopt de Buccaneers een playoff-kalibercentrum uit hem te maken.Adidas NMD Femme

Het doel van het team is dat Marpet het midden van een geconfigureerde offensieve lijn verankert, met Kevin Pamphile en J.R. Sweezy als de bewakers en Donovan Smith en Demar Dotson aan het pakken.
www.fancyfizzogs.co.uk
Dat personeel mag geen beelden van de Cowboys van 1992 (of zelfs de huidige Cowboys) beweren, maar Sweezy is een potenti?le wegcracker op de wacht, en het team blijft in Smith ondanks een 2016 seizoen vol zakken en straffen. Door binnen te bewegen, kan de Bucs hun vijf meest getalenteerde offensieve linemen op het veld krijgen.Adidas Superstar Womens Black Nike Air Max 2017 Mujer
Adidas Tubular Dames
Marpet werkt sinds het begin van de OTA's in het centrum. Hij kreeg een vroege doopdoop onder vuur - of maak dat water - toen de Buccaneers in een downpour van Florida beoefend werden.
Nike Cortez Womens
"Ik weet zeker dat hij er veel van heeft gekregen," vertelde hoofdcoach Dirk Koetter verslaggevers van Marpet's eerste natte-voetbal-snaps. 'Eén van die eerstgenotenNike Air Max 2017 Donne , het kwam uit zijn hand verkeerd. Hij moet er zich op concentreren.'

Het line experiment van de Buccaneers wordt onderzocht door zowel HBO Hard Knocks kijkers als fans met playoff verwachtingen. Er is veel dat fout kan gaanNike Air Huarache Femme , maar Marpet lijkt op het minst van de team offensieve lijn zorgen.
lixiaoyao1994
 
Mezuak: 43
Izena emanda: AAr Eka 06, 2017 9:17 amItzuli BTX Kontzertuak/ Conciertos BTX/ BTX Shows

Nor dago konektaturik?

linchao Erabiltzaile nabigaten foro honetan eta 4 bisitari