http://www.nambuonmercato.co

http://www.nambuonmercato.co

MezuaNork caicai2017 » OE Uzt 12, 2018 7:39 am

Uiteindelijk is de PG-lijn niet alleen voor George. Met www.neonray.co.uk Hardman werkt PG aan oplossingen voor hem en ook aan 'the up-and-coming guys'. Gezien het aantal Nike Roshe Run Femme Rosa andere pro's dat de PG1 omarmde, lijkt het duo de ontastbare eigenschappen van een goede sneaker op de baan te begrijpen.
"Ik ben heel opgewonden, nog meer voor de prestaties die het gaat geven aan jongens die me volgen en proberen naar de NBA te komen, ik ben het meest enthousiast voor die jongens om een ??kans te krijgen om ze te dragen en er in te zijn en hen helpen met hun loopbaan. Aan het eind van de dag, dat is wat ik wil, "zegt George.
Afgezien van lockdown en reactievermogen omvatten verbeteringen voor de PG2 ook verbeteringen aan de algehele tractie. "Spelers zullen alles krijgen waar ze van houden in de PG1 en nog veel meer", zegt George. Adidas Superstar Mens Beiden George en Hardman weten dat design slechts een deel van de vergelijking is in kenmerkende Nike Air Max 1 Homme Bleu schoenen - George's prestaties zijn belangrijk. De naamgenoot-atleet heeft de verantwoordelijkheid Nike Air Presto Womens om te bewijzen dat hij een kenmerkende schoen verdient, en dat zijn idee?n over wat een sneaker doet werken in de moeilijkste omstandigheden van zijn sport sterk zijn.
"Het enige wat ik kan doen is de beste spelers in onze competitie achterna gaan en ze in de schoenen stoppen. Dat is het doel. Dat zal de beste manier zijn om de PG2 te markeren en alles te laten zien wat ze kunnen presteren, "zegt George. "Ik heb mijn handen vol, maar ik heb de juiste schoenen voor de klus." Nike bewijst zichzelf opnieuw als de belangrijkste vernieuwer op het gebied van schoenen, maar deze keer heeft het niets te maken met 3D-geprinte zolen of gerecycled Nike Air Zoom Pegasus 34 Donne materialen voor het bovenwerk. In plaats daarvan draait het allemaal om de loopband. U hoeft Nike Air Vapormax Damen misschien niet langer naar de sportschool te gaan om op de lopende machine te komen - u hoeft alleen Asics Gel lyte 3 Femme maar uw schoenen aan te trekken. Volgens een nieuw patent dat begin mei is ingediend, wil Nike een 'draaibaar transportelement' in de zool van je schoen plaatsen. Nee, het is niet om je te helpen trainen. Het is eerder bedoeld om u te helpen de schoen iets gemakkelijker op te zetten. Het concept in het octrooi omvat een "binnenzool, een bovenwerk dat is geconfigureerd om een ??ruimte tussen de boven- en de binnenzool te vormen", die op zijn beurt is "geconfigureerd om toe te laten beveilig een voet van een drager. "En dan, belangrijker nog, is er het lopende Nike Air Max 90 Mens Blue bandgedeelte, of voor onze doeleinden een mini-loopband. Deze kleine machine is Nike Air Max 90 Donne "geconfigureerd om een ??lichaamsdeel van de drager draaibaar in te schakelen als de voet de ruimte Asics Gel lyte 3 Homme binnenkomt en de voet de ruimte in trekt." Je hoeft dus niet langer met je schoen te worstelen om hem aan te krijgen. In plaats daarvan schuift je voet er gewoon in.
Ook opgenomen in het octrooi is een besturingsmechanisme. Je zou tenslotte niet willen dat je lopende band / mini-loopband de hele dag door loopt. Als zodanig heeft Nike een controller beschreven die "is gekoppeld aan een activeringsmechanisme, zoals een schakelaar of mechanisme om de aanwezigheid van een voet te detecteren." Dergelijke mechanismen kunnen een magneetveldsensor zijn die een verandering in de capaciteit waarneemt, wat aangeeft dat een voet is in de buurt. Het kan ook een schakelaar Nike Air Max 1 Donne zijn binnen of buiten d
caicai2017
 
Mezuak: 223
Izena emanda: AL Urr 16, 2017 7:53 am

Itzuli BTX Kontzertuak/ Conciertos BTX/ BTX Shows

Nor dago konektaturik?

adelaide Erabiltzaile nabigaten foro honetan eta 7 bisitari